pensaments en blanc

Consells 5 Març 2012

Filed under: Pensament — pensamentsenblanc @ 13:03

quins objectius tenim en la vida? Cada ú deuria marcar-se uns objectius a curt o llarg plaç, si es la primera vegada, un consell es que els objectius siguen que es poden complir, a tots ens agradaria posar-nos com a objectiu ser rics, però siguent sincers, es molt complicat si abans no compleixes els altres xicotets objectius.

Jo començaria, si no tinc treball i estic buscant. El primer objectiu seria que un gran nombre d’empreses coneguera que estic disponible, i el millor buscador de treball es el boca a boca, hi ha que comentar a “tot quisqui” que busques feina.

Després seria preparar una bona entrevista, abans d’anar a una entrevista cal preparar-la molt bé, preparant-se possibles respostes a les preguntes que et poden fer. Anar amb bona presencia, ja que una bona primera impresió es el que dirà si t’escolten o no. Portar tots els documents que acrediten el que posa en el teu CV, i portar-los en una carpeta, si es possible en un portafolios millor, però mai en una funda de plàstic, dins els ports tindre amb fundes separats, i saber on estan en cada moment. No hi ha que tindre vergonya de assajar el que vas a dir, com presentar-te, com posar les mans, quins gestos fer…

El més important és no quedar-se tot el dia en casa, encara que no tingues treball, alçat a l’hora de començar a treballar i ves al carrer, amb una carpeta plena de CV encara que siga pega voltes, ves a córrer, no estigues tirar al sofà esperant. que ningú va a cridar-te por tu cara bonita. En els temps que corren o t’espaviles i t’ho guanyes, o no arribaràs a cap lloc.

Si lluites pel que vols, segur que poc a poc, igual no demà ni la setmana que ve, però igual en un mes o dos, has aconseguit complir algun objectiu.

Ningú ha dit que fóra fàcil…

*** No és que ara comence un bloc de consells, es que no tardare en aplicar-me els consells…..

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s