pensaments en blanc

Simplement, t’estime. 17 febrer 2012

Filed under: Pensament — pensamentsenblanc @ 11:12

Que bonic és l’amor!! i no ho dic per això de Sant Valentí, ja que eixe dia es per a celebrar-lo tots els dies de l’any.

Es impresionant el que pot fer que tingues una persona al teu costat. Saber que t’estima, que et recolza en totes les teues decisions, encara que després siguen errònies. Que sempre que el necessites sols agafant el mòbil ja el tens al teu costat animante.  Saber que faria el que fóra necessari per a que tu estigues feliç. Que et fa riure mentre estas plorant, que et puja els ànims els dies que no vols mirar-te a l’espill, que t’abraça per a que no tingues fred, que et prepara el menjar quan estas malalta, que et proposa nit de xocolate i pel·licula quan tens “l’amiga”, que t’acompanya al gimnàs, que fa la dieta amb tu encara que no li faça falta, que t’espera mentre vas de tendes i et porta les bosses, que va de festa amb tu, que et fa l’amor amb passió.

I crec que el millor de tot és poder fer el mateix tu per ell. Estimar-lo, abraçar-lo, mimar-lo, besar-lo, fer-lo riure…. i moltissimes coses més.

M’encanta que preparen un futur junts, ja que vull que en el meu futur aparegues tu.

Simplement, t’estime.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s